dijous, 28 d’abril del 2011

DE COS PRESENT

El van trobar mort, amb el cos mig repenjat al sofà. Els ulls només mig closos i una ganyota -barreja de complaença i desassossec- dibuixada a la cara.
Al seu costat, un bol trabocat amb signes d'haver contingut crispetes i vàries ampolles de cervesa buides.
El policia i el metge forense van declarar de seguida que no havien descobert signes de violència, però encara havien d'esbrinar el significat d'algunes pistes trobades al cos.
Van tenir dificultats per descloure la mà dreta del cadàver, que agafava amb força el comandament a distància del televisor.
Al cap hi conservava una gorra de llana i al coll una bufanda, quan de fet les temperatures nocturnes no baixaven de 22º. Tothom deia que aquella primavera era de les més caloroses que es recordaven.
I finalment també van observar que els dits de la mà esquerra es trobaven en una posició molt forçada. Tres dits plegats damunt el palmell, el polze que ajudava a cloure l'índex i, el més desconcertant de tot, el dit del mig, dret, rígid i enravenat, com si els obligués a mirar en direcció al sostre, quan en realitat allà no s'hi podia veure res d'anormal.

Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada