diumenge, 15 de maig del 2011

Jornada electoral

Vint-i-dos casos es van comptabilitzar l'endemà de les eleccions. I en tots ells s'havia seguit el mateix protocol: buscar una altra urna segellada i ubicar-la damunt la taula, al costat de la que havia quedat inutilitzada.
Les víctimes no van tenir més remei que esperar-se fins a l'hora de l'escrutini. Això sí, se'ls van anar servint tots els àpats i, fins i tot, algun refrigeri.
Les dificultats més greus van arribar quan van tenir la necessitar d'utilitzar el bany. No s'hi podien desplaçar amb les urnes, els interventors dels partits n'haguessin desconfiat. Algunes van tenir sort i, juntament amb la gibrelleta, els hi van apropar les cabines -aquelles que s'utilitzen per triar secretament la papereta- i així van poder mantenir un mínim d'intimitat.

Quan per fi van poder ser alliberades, cap no s'explicava el perquè d'aquell incident. Només coincidien en dos detalls: totes havien volgut introduir elles mateixes la papereta dins l'urna i, en el moment de dipositar-la, havien sentit com si alguna força estranya els xuclés la mà. Una força comparable al d'una aspiradora acabada s'estrenar.
Sembla que víctimes, amics i parents han vist la necessitat de crear una associació, que anomenaran Víctimes de les Urnes, la primera acció de la qual serà demandar per danys i perjudicis a la Junta Electoral Central.
Evidentment les vint-i-dues urnes han estat confiscades pels Mossos d'Esquadra i romanen a l'espera d'una investigació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada